De 4daagse-verhalenpodcast

De Wandel4daagse lanceert verhalenpodcast

We hebben dit jaar de handen ineen geslagen met de Alkmaarse schrijfster Nikki Vrees. Zij zal tijdens de Wandel4daagse dagelijks een heuze 4daagse-verhalenpodcast maken. Vier dagen lang kun jij luisteren naar haar verhalen over de natuur, die je tijdens het wandelen laat samensmelten met de natuur.

Op deze pagina én via onze Le Champion App wordt er dagelijks een nieuw audiobestand beschikbaar gesteld, waarin Nikki jou meeneemt in haar verhaal. Deze natuurbeleving, die ze speciaal voor de Wandel4daagse heeft ingesproken, illustreert de ervaring waarin Nikki telkens weer uiting geeft aan haar eigen diepe en onlosmakelijke verbinding met de natuur.

De verhalenpodcast is een nieuw initiatief met de wens om de deelnemers van de 4daagse op een diepere laag te raken, inspireren en verwonderen. Elke aflevering duurt ongeveer 15 minuten waardoor er genoeg tijd overblijft voor ontmoeting en gesprekken tussen de wandelaars onderling. Het audiobestand kan op elk gewenst moment worden beluisterd en blijft na afloop van de vierdaagse nog enige tijd beschikbaar op onze website.

Wil je ontdekken wie Nikki Vrees is en wat ze allemaal nog meer doet? 

Bekijk hier haar website
Nikki zet zich speciaal in voor jullie, onze wandelaars van de Wandel4daagse Alkmaar en doet dat geheel vrijblijvend. Hopelijk inspireerd haar werk je zodanig dat je vrijblijvend een donatie wilt overmaken?  ♥

Doneer hier