Bereikbaarheid

De Wandel4daagse Alkmaar is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, pendelbussen en met de auto.

Pendelbus

Met een pendelbusticket bereik jij de start van de Wandel4daagse Alkmaar héél gemakkelijk. Bestel jouw ticket bij jouw inschrijving. De tickets kunnen alleen worden besteld tijdens jouw inschrijving voor de Wandel4daagse Alkmaar. Ter plekke een pendelbusticket kopen is niet mogelijk. 

Openbaar vervoer

Alkmaar is prima bereikbaar per trein. Ook de vier start- en finishplaatsen zijn vervolgens goed bereikbaar met de lijnbussen of je kunt gebruiken maken van de pendelbussen. Wij adviseren je dan ook gebruik te maken van het openbaar vervoer. Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op:

www.9292ov.nl

www.ns.nl

www.connexxion.nl

Parkeren

Wandelaars die ervoor kiezen om met de auto te reizen, kunnen bij de start- en finishplaatsen kosteloos parkeren. Bij zowel Sportcomplex De Meent (woensdag) als bij het AFAS Stadion (vrijdag) zijn parkeermogelijkheden. Bij Sporthal Hoornse Vaart (donderdag) en bij Sportcomplex Oosterhout (zaterdag) zijn de mogelijkheden beperkt en dien je een klein stukje te lopen vanaf de parkeerplaats naar de start- en finishplaats.

Meer informatie over de start- en finishplaatsen

Fietsenstalling

Voor deelnemers die met de fiets komen, zijn er dagelijks mogelijkheden om bij de start- en finishplaatsen de fiets te stallen. De fietsenstalling is gratis en onbewaakt. Fietsen die bevestigd zijn aan een dranghek, worden verwijderd.

Op zaterdag kunnen fietsen ook alvast vlakbij de finish worden gestald in de ondergrondse fietsenstalling Theater De Vest/Canadaplein (open tussen 7.30 en 23.30 uur). Vanaf hier is het 20 minuten lopen naar de startlocatie, Sportcomplex Oosterhout.