Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De start- en finishlocatie op het Canadaplein is fantastisch te bereiken via het treinstation Alkmaar Centraal Station. Je hoeft maar 10 minuten te wandelen. Wij adviseren je dan ook gebruik te maken van het openbaar vervoer. Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op:

www.9292ov.nl

www.ns.nl

www.connexxion.nl

Fietsenstalling

Kom je met de fiets, dan kun je deze in de fietsenstalling op het Canadaplein plaatsen. Of op de Paardenmarkt, 150 meter van de start, zijn extra fietsenstallingen geplaatst.

Pendelbustickets

Kun jij niet anders dan met de auto komen? Wij bieden een pendelbus aan tussen Sportpaleis Alkmaar richting de start- en finishlocatie op het Canadaplein. Je kunt de auto gratis parkeren. De pendel bieden wij alle dagen aan en kost bij voorinschrijving € 17,50 voor 4 dagen en € 10,- voor 2 dagen (woensdag en donderdag OF vrijdag en zaterdag). Deze mogelijkheid geldt alleen voor deelnemers die met de auto komen. Ter plekke een ticket kopen is niet mogelijk.

De bussen rijden van 06.00 tot 10.20 én in de middag van 13.00 tot 17.00 uur (woensdag, donderdag en vrijdag).
Op zaterdag zijn de tijden in de ochtend hetzelfde, in de middag rijden de bussen van 13.00 tot 18.00 uur.

Parkeren

Wandelaars die ervoor kiezen om met de auto te reizen en niet kiezen voor een pendeldienst vanaf Sportpaleis Alkmaar, kunnen zich het beste laten informeren via Parkeren in de Stad.

Parkeren in de stad