Inschrijven

De Plus Wandel4daagse Alkmaar gaat in 2021 niet door. Natuurlijk laten wij de Plus Wandel4daagse Alkmaar niet ongemerkt voorbijgaan. Wegens het succes van vorig jaar willen wij in de derde week van juni opnieuw de Plus Wandel4daagse Alkmaar Thuiseditie organiseren. Daarnaast hebben wij een kleinschalig wandelactiviteit op de planning staan, mocht dat passen binnen de maatregelen die op dat moment gelden. Houd hiervoor onze website en socials in de gaten.  

Inschrijven en tarieven

Heerlijk wandelen tijdens de Wandel4daagse Alkmaar door de ongerepte natuur, over het strand, door het bos en historisch Alkmaar. Naast prachtige routes is er natuurlijk ook héél veel gezelligheid en word je onderweg ook verzorgd met eten en heerlijke lekkernijen. Eén ding is zeker: door mee te wandelen met de 16e editie van de Wandel4daagse Alkmaar ga jij fit de zomer in. En door de verschillende afstanden van 8,5, 15, 20, 25 en 40 km kan iedereen mee wandelen! 

De inschrijving van de Wandel4daagse Alkmaar is nu gesloten, deze opent medio november 2023. 

Inschrijven en tarieven

Heerlijk wandelen tijdens de Wandel4daagse Alkmaar door de ongerepte natuur, over het strand, door het bos en historisch Alkmaar. De Wandel4daagse Alkmaar 2023 vindt plaats woensdag 14 juni t/m zaterdag 17 juni. Je kunt ook de Halve 4daagse wandelen, deze start op vrijdag. Zo kun je als nog genieten van de geweldige finish op het Waagplein op zaterdag.

Wandel tegen kanker

Inschrijving gesloten

Wandel tegen kanker

Gratis startbewijs
Halve 4daagse

Inschrijving gesloten

Halve 4daagse

Inschrijving geopendTarieven

Hele 4daagse€ 45,-
Halve 4daagse€ 27,50
Dagelijks in een klaverblad rondom Alkmaar
Gezelligste 4daagse van ons land
8,5 - 15 - 20 - 25 - 40 km
Voel je fit én energieker door lekker te wandelen
Gratis massage in de Grote Kerk

Extra te bestellen bij jouw inschrijving

Wandel tegen kanker en voor het leven

Wandel tegen kanker en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek en steun ’t Praethuys, een centrum voor leven met en na kanker in Alkmaar.

Schrijf je in via KWF én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. KWF beloont jou met een gratis startbewijs en een gratis Wandel tegen kanker-shirt. Haal je het sponsorbedrag niet op tijd? Geen zorgen. We helpen je dan om zelf een startbewijs te kopen. Je bent er hoe dan ook bij!


Heb jij je startbewijs al zelf gekocht? En wil je daarnaast geld ophalen voor KWF? Dat kan ook! Maak dan een actiepagina. Natuurlijk krijg jij bij 500 euro sponsorgeld het gratis Wandel tegen kanker-shirt thuis. 

Alleen actiepagina maken

Edities 2024 en 2025

Jouw vakantie om de Wandel4daagse Alkmaar van 2024 en 2025 plannen? In 2024 vindt het plaats van woensdag 12 t/m zaterdag 15 juni en in 2025 van woensdag 11 t/m zaterdag 14 juni. De inschrijving opent altijd in november van het jaar daarvoor.