Inschrijven

De Plus Wandel4daagse Alkmaar gaat in 2021 niet door. Natuurlijk laten wij de Plus Wandel4daagse Alkmaar niet ongemerkt voorbijgaan. Wegens het succes van vorig jaar willen wij in de derde week van juni opnieuw de Plus Wandel4daagse Alkmaar Thuiseditie organiseren. Daarnaast hebben wij een kleinschalig wandelactiviteit op de planning staan, mocht dat passen binnen de maatregelen die op dat moment gelden. Houd hiervoor onze website en socials in de gaten.  

Inschrijven en tarieven

Heerlijk wandelen tijdens de Wandel4daagse Alkmaar door de ongerepte natuur, over het strand, door het bos en historisch Alkmaar. Naast prachtige routes is er natuurlijk ook héél veel gezelligheid en word je onderweg ook verzorgd met eten en heerlijke lekkernijen. Eén ding is zeker: door mee te wandelen met de 15e editie van de Wandel4daagse Alkmaar ga jij fit de zomer in. En door de verschillende afstanden kan iedereen mee wandelen! 

De Wandel4daagse Alkmaar 2022 vindt plaats woensdag 14 juni t/m zaterdag 17 juni. De Halve 4daage start op vrijdag. De inschrijving opent medio november 2022.

Zet alvast de 15e editie in 2023 in jouw agenda: Woensdag 14 t/m zaterdag 17 juni. 

4daagse

€ 43,-
Inschrijving gesloten


Wandel tegen kanker


Inschrijving gesloten
Halve 4daagse

€ 26,-
Inschrijving geslotenExtra te bestellen bij jouw inschrijving