Inschrijven en tarieven

De Wandel4daagse Alkmaar zit in ons hart, ook in die van jou? Wandel gezellig met ons mee door onder andere de ongerepte natuur in Bergen, het prachtige Heilooërbos en historisch Alkmaar. Naast de afwisselende  routes is er natuurlijk ook héél veel gezelligheid en word je onderweg ook verzorgd met heerlijke lekkernijen en entertainment. Eén ding is zeker: door mee te wandelen met de 16e editie van de Wandel4daagse Alkmaar ga jij fit de zomer in. En door de verschillende afstanden van 8,5, 15, 20, 25 en 40 km kan iedereen mee wandelen! 

Nieuw in 2024: De 2daagse op woensdag & donderdag of vrijdag & zaterdag

Inschrijven en tarieven

Heerlijk wandelen tijdens de Wandel4daagse Alkmaar door de ongerepte natuur, over het strand, door het bos en historisch Alkmaar. De Wandel4daagse Alkmaar 2024 vindt plaats woensdag 12 juni t/m zaterdag 15 juni. Dit jaar kun je op woensdag & donderdag of vrijdag & zaterdag de 2daagse wandelen.

Wandel tegen kanker

Gratis startbewijs

Wandel tegen kanker

Gratis startbewijs

Tarieven

4daagse€ 48,-
2daagse woensdag - donderdag€ 30,-
2daagse vrijdag - zaterdag€ 30,-
Dagelijks in een klaverblad rondom Alkmaar
Businessinschrijving
2daagse op woensdag/donderdag of vrijdag/zaterdag
Gezelligste 4daagse van ons land
8,5 - 15 - 20 - 25 - 40 km
Voel je fit én energieker door lekker te wandelen
Gratis massage in de Grote Kerk

Extra te bestellen bij jouw inschrijving

Wandel tegen kanker en voor het leven

Wandel tegen kanker en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek en steun ’t Praethuys, een centrum voor leven met en na kanker in Alkmaar.

Schrijf je in via KWF én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. KWF beloont jou met een gratis startbewijs en een gratis Wandel tegen kanker-shirt. Haal je het sponsorbedrag niet op tijd? Geen zorgen. We helpen je dan om zelf een startbewijs te kopen. Je bent er hoe dan ook bij!


Heb jij je startbewijs al zelf gekocht? En wil je daarnaast geld ophalen voor KWF? Dat kan ook! Maak dan een actiepagina. Natuurlijk krijg jij bij 500 euro sponsorgeld het gratis Wandel tegen kanker-shirt thuis. 

Alleen actiepagina maken

Edities 2025 en 2026

Jouw vakantie om de Wandel4daagse Alkmaar van 2025 en 2026 plannen? In 2025 vindt de Wandel4daagse plaats van woensdag 11 t/m zaterdag 14 juni en in 2026 van woensdag 10 t/m zaterdag 13 juni.