Veelgestelde vragen

Inschrijven 2021

Wanneer gaat de inschrijving open?
Op maandag 31 mei opent de inschrijving voor deelnemers uit 2019 en/of 2020. Deze deelnemers ontvangen een mail met een persoonlijke link naar de inschrijving. Op donderdag 3 juni opent de reguliere inschrijving mits er nog startbewijzen beschikbaar zijn.
Voor de Wandel2daagse Alkmaar zijn er slechts 1000 startbewijzen beschikbaar, dus vol = vol.
Hoe kan ik inschrijven?
Deelnemers uit 2019 en/of 2020 kunnen via de persoonlijke link in de ontvangen e-mail inschrijven.

Vanaf donderdag 3 juni is inschrijven mogelijk via deze weg:
  1. Ga naar de website
  2. Kies voor Inschrijven
  3. Doorloop alle stappen van het inschrijfformulier
Zodra je bent ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw inschrijving. Via de link Open dashboard kun je jouw inschrijving beheren.
Hoe kan ik mijn inschrijving overdragen aan iemand anders?
Ga naar Open Dashboard in jouw bevestigingsmail.
In het dashboard klik je op jouw Ticket. Vul bij Toewijzen het e-mailadres in van de persoon aan wie je jouw aankoop en/of startbewijs wilt toewijzen. De overdracht is voor eigen risico. Le Champion bemiddelt hier niet in.
Ik heb geen e-mail gehad over de inschrijving
Op 31 mei sturen wij een e-mail naar alle deelnemers die in 2019 en/of 2020 stonden ingeschreven voor de Wandel4daagse Alkmaar en daarom recht hebben voorinschrijving. Heb je geen e-mail ontvangen check dan jouw spam folder of ongewenste e-mail.
Als de e-mail ook daar niet terug te vinden is, neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Afgelasting en coronamaatregelen 2021

Wat gebeurt er als de Wandel2daagse Alkmaar 2021 wordt afgelast?
Indien de Wandel2daagse Alkmaar wordt afgelast dan ontvangt de deelnemer restitutie van de inschrijfgelden, minus de door Le Champion reeds gemaakte kosten ter voorbereiding op het evenement. Hoe later een evenement geannuleerd wordt, hoe meer kosten wij als organisatie al hebben gemaakt. En waarschijnlijk een kleiner deel van het inschrijfgeld kan worden terugbetaald
Welke coronamaatregelen worden er getroffen?
In verband met de huidige maatregelen starten we in tijdsloten van 10 minuten. Dit zorgt voor voldoende spreiding bij de start, op de route, bij de verzorgingsposten en bij de finish.
Eventuele andere maatregelen zijn afhankelijk van de situatie in juli. We zullen de dan geldende maatregelen nadrukkelijk volgen en jouw hierover informeren.
Is een mondkapje verplicht?
Op dit moment geldt er geen mondkapjesplicht in de buitenlucht. We volgen hiervoor nauwlettend de actuele ontwikkelingen en zullen de betrokkenen hierover tijdig informeren, mocht deze maatregel van toepassing zijn.

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan direct een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.
Heb je nog vragen?