Verblijf

Geniet van een korte wandelvakantie in eigen land. Met een heerlijk verblijf tijdens de Wandel4daagse Alkmaar maak je jouw vakantie helemaal compleet. En waar kun je dan beter overnachten dan in de knusse badplaats Egmond aan Zee? Zo overnacht jij op 20 minuten rijden van de start- en finishlocaties en kun je na een gezellige wandeldag nagenieten op het strand van Egmond. 

Hotel Zuiderduin

Op slechts 100 meter afstand van het strand van Egmond aan Zee vind je Hotel Zuiderduin. Start jouw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel-restaurant, waar je ’s avonds ook kunt genieten van een heerlijk dinerbuffet. In de gezellige pub en sfeervolle brasserie kun je terecht voor diverse drankjes. En wil je je spieren even ontspannen? Kom dan tot rust in het vernieuwde Zenmoodz met een zwembad, sauna’s en beautysalon. Zie jij een hotelovernachting tijdens de Wandel4daagse Alkmaar helemaal zitten? Bekijk dan de onderstaande arrangementen en maak online jouw boeking voor extra korting! Alle arrangementen zijn inclusief:

  • Overnachting
  • Ontbijtbuffet
  • Vrij gebruik van zwembad en sauna
  • Alle wandeldagen busvervoer tussen het hotel en de start- en finishplaats
  • Elke wandeldag een lunchpakket

Verblijf 4 of 5 nachten.

Logies met ontbijt

Half pension
Contactgegevens Hotel Zuiderduin
Zeeweg 52
1931 VL Egmond aan Zee
Tel: 072-7502000
E-mail: info@zuiderduin.nl
Website: www.zuiderduin.nl

Strandhotel Golfzang

Het moderne Strandhotel Golfzang ligt zoals de naam al doet vermoeden direct aan het strand van Egmond aan Zee. Een aantal kamers heeft uitzicht op zee waardoor jouw verblijf tijdens de Wandel4daagse Alkmaar wel héél bijzonder wordt! Begin jouw wandeldag goed met een energiek ontbijt in het hotel-restaurant. Ook ’s avonds kun je hier heerlijk dineren. En wil je een extra goede prestatie neerzetten? Relax dan ook zeker even in de sauna van het hotel. Het ideale hotel dus tijdens de Wandel4daagse Alkmaar.

Alle arrangementen zijn inclusief:
  • Overnachting
  • Ontbijtbuffet
  • Vrij gebruik van sauna
  • Alle wandeldagen busvervoer tussen het hotel en de start- en finishplaats
  • Elke wandeldag een lunchpakket

Verblijf 4 of 5 nachten.

Logies met ontbijt

Half pension
Contactgegevens Strandhotel Golfzang
Boulevard 8
1931 CJ Egmond aan Zee
Nederland
Tel: 072-7502010
E-mail: info@golfzang.nl
 Website: www.golfzang.nl

Camping Alkmaar

Ben je meer een kampeerliefhebber? Dan ben je bij Camping Alkmaar aan het juiste adres. Het is hier heerlijk genieten en vlakbij de Wandel4daagse Alkmaar. Kom je met de caravaan? Of overnacht je liever in een tent? Alles is mogelijk, bekijk of er nog ruimte beschikbaar is.

Beschikbaarheid Camping Alkmaar

VVV Alkmaar

In de regio van Alkmaar zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden bij hotels (van luxe tot eenvoudig), op diverse campings in de regio, maar ook bij diverse pensions. Mogelijkheden zijn er ook voor het kamperen bij de boer of verblijf bij particulieren. Neem voor meer informatie contact op met de VVV Alkmaar via 072-5114284.