Vrijwilligers

Hoe klein of groot een evenement van Le Champion ook is, ieder evenement is een succes door de betrokken vrijwilligers. Ook bij de Wandel4daagse Alkmaar zijn er veel vrijwilligers actief die ervoor zorgen dat jij iedere dag een onvergetelijke dag beleeft. Le Champion en alle vrijwilligers doen er alles aan om jou een glimlach op je gezicht te bezorgen tijdens het wandelen. Wil jij ook vrijwilliger worden bij de grootste sportorganisatie? 

Le Champion heeft jouw hulp hard nodig! Zonder vrijwilligers zijn er namelijk geen fiets-, hardloop- en wandelloopevenementen. Het aanbod van vrijwilligerswerk loopt enorm uiteen. Van helpen bij stempelposten, assistentie bij parkeren tot het inrichten van de start- en finishlocatie, op jouw eigen manier kun je altijd helpen.
Verenigingen die op deze manier ook bij de Wandel4daagse Alkmaar betrokken willen worden, zijn van harte welkom. Zij ontvangen voor de inzet van hun vrijwilligers ook een vergoeding voor de clubkas.

Wil je dit jaar één of meerdere dagen gedurende de Wandel4daagse Alkmaar de sfeer proeven, meld je dan aan als vrijwilliger. In ons inroosteringssysteem kun je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren. Naast een hele gezellige dag, een lunchpakket en een aantal consumptiebonnen ontvangen alle medewerkers het speciale herinneringsshirt van deze editie van de Wandel4daagse Alkmaar.

Wil jij als vrijwilliger helpen?

Ben jij erbij? Registreer je dan als nieuwe vrijwilliger of log in met je account en meld je direct aan voor een dienst. Een e-mail sturen kan ook. Het e-mailadres is: vrijwilligers@lechampion.nl