Wandel Expo

Van dinsdag 12 t/m zaterdagochtend 15 juni vind je in de Grote Kerk de Wandel Expo. De Grote Kerk Alkmaar is alle dagen ook geopend voor gewoon publiek tot 17.00 uur. Jij als ondernemer kunt weer aanhaken bij het gezellige wandelevenement van Sportorganisatie Le Champion. Op de Wandel Expo zullen dagelijks zo'n 5.000 wandelaars aanwezig zijn, die jij kennis kunt laten maken met jouw producten of evenement. Neem bij interesse contact op met de organisatie, via: info@lechampion.nl.

Deelnemers zijn dagelijks in de kerk aanwezig, omdat zij daar hun stempelkaart moeten omwisselen en een drankje kunnen nuttigen. Op dinsdagavond vindt de officiële opening plaats en worden de eerste startbewijzen opgehaald. Op de Expo zijn onder andere deskundige standhouders aanwezig om informatie te geven over de nieuwste wandelontwikkelingen en hanteren aantrekkelijke kortingen op wandelkleding en -schoenen. Een stand op de Wandel Expo biedt je de volgende voordelen: direct contact met de doelgroep, aantrekken van nieuwe klanten, geven van productdemonstraties/uitdelen van monsters, promotie van evenementen, marktonderzoek en het versterken van het merk/imago.

Wandel Expo
Op de Wandel Expo zijn o.a. deskundige standhouders om informatie te geven over de nieuwste wandelontwikkelingen en hanteren aantrekkelijke kortingen op wandelkleding en -schoenen. Wat kun jij allemaal verwachten op de Wandel Expo?

Provincie Noord-Holland
Op woensadg en vrijdag is de Provincie Noord-Holland aanwezig met Wandelnetwerk NH en Noord-Hollandpad. 

Molly Socks
Bij Molly Socks vind je hippe wandelsokken waar jij hopelijk net zo blij van wordt als wij! De sokken zijn er in diverse leuke design en zijn ook nog eens super comfortabel! Ook leuk om cadeau te geven. 

KWBN
Ook is de wandelbond (KWBN) aanwezig waar je terecht kunt met vragen over georganiseerd wandelen in heel Nederland.

't Praethuys
In samenwerking met het KWF staat ons goede doel 't Praethuys van dinsdag t/m vrijdag op de Wandel Expo. 

Le Champion 
Le Champion is op vrijdag aanwezig om wandelaars te introduceren met het voordeel van een Le Champion lidmaatschap