Wandel Expo

Van dinsdag 14 t/m zaterdagochtend 18 juni vind je in de Grote Kerk de Wandel Expo. De Grote Kerk Alkmaar is alle dagen ook geopend voor gewoon publiek tot 17.00 uur. Op vrijdag zal het nog drukker zijn in de stad vanwege de Kaasmarkt op het Waagplein. Vrijdag 17 juni zijn er ook twee kaasmarktconcerten in de kerk. Dan worden er extra stoelen geplaatst door de beheerder van de kerk. Die dag zal het ook drukker zijn in de kerk met Kaasmarkt toeristen. Door de kerk is gevraagd om het praat geluid te beperken tijdens de concerten. 

1e concert van 12.00 tot 12.30 uur
2e concert van 13.00 tot 13.30 uur
Wandel Expo
Op de Wandel Expo zijn o.a. deskundige standhouders om informatie te geven over de nieuwste wandelontwikkelingen en hanteren aantrekkelijke kortingen op wandelkleding en -schoenen. Wat kun jij allemaal verwachten op de Wandel Expo? 

Pauw Recreatie
Nieuwe partner in de Wandel4daagse Alkmaar is Pauw Recreatie. Pauw is het adres voor vakantie-accessoires, kleding, outdoor en kamperen. Met een groot assortiment aan wandelartikelen zijn wij heel blij met deze samenwerking.

Via Pauw Recreatie zijn leveranciers van Superfeet, Sprayway en Falke aanwezig. Laatstgenoemde is te vinden op de Wandel Expo van dinsdag t/m vrijdag en is vooral bekend van wandelsokken, -ondergoed en compressiesokken. Sprayway zal dinsdag en woensdag vooral waterdichte wandelkleding aanbieden voor een scherpe prijs. Superfeet is alleen dinsdag van de partij, zij nemen een voetscanner en loopmat mee om de perfecte inlegzolen voor de wandelschoen te bepalen.

Veul Drogisterij
Veul Drogisterij is een bekend gezicht op de Wandel Expo van de 4daagse. Ook dit jaar weer met een groot assortiment aan wandelspullen op vrijdag aanwezig. 

Eneco
Onze nieuwe partner Eneco deelt dagelijks vanuit de Grote Kerk zwerfafvalgrijpertjes en vuilzakken uit. Je kunt de grijpers bij elke stempelpost onderweg inleveren. 

Provincie Noord-Holland
Op woensadg en vrijdag is de Provincie Noord-Holland aanwezig met Wandelnetwerk NH en Noord-Hollandpad. 

Molly Socks
Bij Molly Socks vind je hippe wandelsokken waar jij hopelijk net zo blij van wordt als wij! De sokken zijn er in diverse leuke design en zijn ook nog eens super comfortabel! Ook leuk om cadeau te geven. 

KWBN
Ook is de wandelbond (KWBN) aanwezig waar je terecht kunt met vragen over georganiseerd wandelen in heel Nederland.

't Praethuys
In samenwerking met het KWF staat ons goede doel 't Praethuys van dinsdag t/m vrijdag op de Wandel Expo. 

Le Champion 
Le Champion is op vrijdag aanwezig om wandelaars te introduceren met het voordeel van een Le Champion lidmaatschap