Wandelshirt

Wil jij de perfecte herinnering aan de Wandel4daagse Alkmaar 2023? Dit nieuwe wandelshirt is uniek in zijn soort! Nog niet eerder hebben we een lila variant van gerecyclede petflessen aangeboden. In de illustratie beleef je een klein beetje de Wandel4daagse Alkmaar: wandelen door de dorpen, polders met koeien en molens richting de stad Alkmaar. Vergeet daarbij de mooie zonnebloemen niet! Uitgebeeld in de herkenbare slinger, die we veel in het 4daagse drukwerk gebruiken. Dit drypower shirt mag jij niet missen toch? Dit drypower shirt wordt niet vochtig door zijn ademende werking, voelt heerlijk zacht en superlicht aan, krimpt niet en hoeft niet gestreken te worden. Je kunt dit jaar kiezen uit een herenshirt (S-XXL) of damesshirt (S/36-XXL/44), een ronde hals voor de heren en V-hals voor vrouwen. De prijs bij voorinschrijving is € 13,50 en tijdens het evenement € 15,-.

Wil jij de perfecte herinnering aan de Wandel4daagse Alkmaar 2023? Dit nieuwe wandelshirt is uniek in zijn soort! Nog niet eerder hebben we een lila variant van gerecyclede petflessen aangeboden. In de illustratie beleef je een klein beetje de Wandel4daagse Alkmaar: wandelen door de dorpen, polders met koeien en molens richting de stad Alkmaar. De prijs bij voorinschrijving is € 13,50 en tijdens het evenement € 15,-.

Hieronder zie je het wandelshirt van de 14e editie in 2020. Zodra het wandelshirt van de 15e editie er is, zal deze hier te vinden zijn!