Inschrijven en tarieven

De Wandel4daagse Alkmaar blijft vernieuwen. In 2024 kun jij voor het eerst in een bedrijventeam van 4 personen deelnemen aan de 4daagse en 2daagse. Bij de 2daagse is er keuze tussen woensdag/donderdag of vrijdag/zaterdag. Er kan ingeschreven worden voor alle afstanden: 8,5 - 15 - 20 - 25 en 40 km. Wanneer starten jullie met trainen? 

Inschrijven

Businessteam 4daagse
€ 325,- excl. BTW

Inschrijving geopend
Businessteam 2daagse
€ 200,- excl. BTW

Inschrijving geopend
Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden.

Staffelkorting

Schrijven jullie meer teams in, dan belonen we dat met extra korting. De staffelkorting geldt ook wanneer één bedrijf meerdere teams voor verschillende categorieën en afstanden inschrijft.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Goed geregeld met het businesspakket

Met het businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. En dit pakket biedt een aantal voordelen. Zo krijg je 4 stempelkaarten voor jouw team, een teamfoto, exclusief toegang tot de ontvangstruime voor businessteams in de Grote Kerk, iedere dag een kopje koffie of thee, 4 consumptiebonnen te besteden op het finishfeest, 4 gratis pendelbustickets én 10% korting op de wandelshirts.

Bekijk hier het complete businesspakket

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Business Walk, kun je ons een e-mail sturen.