Sponsors stellen zich voor

Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft zich als sponsor verbonden aan de Wandel4Daagse Alkmaar. Een deel van de route van de wandelvierdaagse gaat over het Noord-Holland pad. Deze nieuwe 200 km lange afstandswandelroute is gerealiseerd in opdracht van de provincie Noord-Holland. De route is gemarkeerd van Den Oever in het noorden van de provincie tot Huizen in het zuiden. Wandelaars lopen over boerenland, ruwe paden, langs slingerende dijken en de Natuurbrug Crailo. Voor meer informatie en printbare routebeschrijvingen zie de website van het Noord-Hollandpad: www.noord-holland.com/noordhollandpad.

Noord-Holland heeft een gevarieerd landschap, grote bos- , natuur- en recreatiegebieden, meren, cultuurhistorie en attracties. De provincie Noord-Holland wil voldoende recreatiemogelijkheden voor Noord-Hollandse burgers, de werkgelegenheid in het toerisme vergroten en cultuurhistorische locaties beter ‘toegankelijk’ maken. De provincie werkt samen met gemeenten, recreatieschappen, hoogheemraadschappen, natuurorganisaties, ondernemers, de ANWB en particulieren.

Eneco helpt mee om Nederland al wandelend schoon te maken


Omgaan met duurzaamheid betekent meer dan duurzame energie. Om de aarde leefbaar door te geven aan onze kinderen moeten we leven binnen de natuurlijke grenzen van onze planeet. Daar hoort ook een schone aarde bij. Er komt ieder jaar veel afval in zee en in onze leefomgeving terecht. Daarom organiseren en ondersteunen wij unieke events waarbij je alwandeld de omgeving troep-vrij kunt maken. In samenwerking met Le Champion staat de Wandel4daagse Alkmaar in het teken van afval opruimen.

Wandel mee en doe ook iets goeds!

GP Groot 

Als regionale organisatie voelen we ons sterk verbonden met onze omgeving en we dragen er graag op een duurzame wijze aan bij. Zodat mensen er prettig kunnen wonen en werken, nu en in de toekomst.

GP Groot is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijvengroep die in Noord-Holland en Noord-Nederland actief is op de werkterreinen energie en brandstoffen, infra, inzameling en recycling. Eén bedrijf met diverse specialisaties en merken. En met dezelfde drijfveren, gebaseerd op betrokkenheid, duurzaamheid en met oog voor de regionale maatschappelijke ontwikkeling.

Toeractief

Toeractief is hét magazine voor actieve wandelaars en fietsers. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar en bevat verschillende fiets- en wandelroutes door Nederland, opgeluisterd met mooie foto’s, bezienswaardigheden, geschiedenis en interessante wetenswaardigheden. Ook vind je in het magazine achtergrondverhalen over wandelen, fietsen en natuur, praktische tests en tips. Daarnaast bevat het blad een uniek en praktisch routeboekje op A5-formaat. Bovendien profiteer je als lezer van Toeractief van kortingsacties bij horecagelegenheden en bezienswaardigheden op de route.

Holland boven Amsterdam

Het echte Holland beleef je in Holland boven Amsterdam. Ontdek het grootste aaneengesloten bloembollengebied van Nederland en de 52 kilometer lange kust. Fiets over de maar liefst 1450 kilometer aan fietspaden en kom onderweg vele molens en stolpboerderijen tegen. Bezoek het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee of voel de Gouden Eeuw in de historische vestingsteden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen.

Holland boven Amsterdam