Stempelkaart

Heb jij een vraag over jouw Wandel4daagse Alkmaar stempelkaart? Bekijk dan hieronder alle informatie over de stempelkaarten.
Wanneer ontvang ik de stempelkaart?
Op het Waagplein in Alkmaar vindt om 16.55 de opening plaats van de Wandel4daagse Alkmaar met gezellige live muziek. Ook is dit jouw kans om je startbewijs en stempelkaart alvast op te halen tussen 17.00 en 20.00 uur zodat jij op wandeldag 1 goed voorbereid van start kunt gaan. Daarnaast kun je op de eerste wandeldag jouw startbewijs en stempelkaart ophalen bij de startlocatie.
Waar kan ik mijn wandelshirt ophalen?
Voor de Wandel4daagse Alkmaar ontvang jij een t-shirtbon. Deze vind je in je envelop. Je kunt jouw shirt van 16 t/m 19 juni ophalen bij de Helpdesk. Daarnaast is het nog mogelijk om op de dag zelf een wandelshirt te kopen. Heb jij geen t-shirtbon ontvangen? Kom dan even naar de Helpdesk van Le Champion.
Waar vind ik de Helpdesk bij de Wandel4daagse Alkmaar?
De Helpdesk vind je iedere dag bij de start- en finishlocatie
Kan ik mijn afstand nog wijzigen?
Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kan jij niet meer je gekozen afstand wandelen? Tot en met woensdag 18 mei 2022 kun jij door in te loggen in je persoonlijke dashboard je afstand online wijzigen. Na deze datum kan het niet meer online geregeld worden. Dan kun je tijdens het evenement kiezen voor een kortere afstand. Je kunt je ontvangen stempelkaart omruilen bij de Helpdesk voor een stempelkaart van de gewenste kortere afstand. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld. Let op! Een langere afstand is dus niet mogelijk!
Kan ik wisselen van het aantal dagen?
Wil jij liever toch liever de Halve 4daagse wandelen? Dan is dit gewoon mogelijk. Tot en met 18 mei 2022 kun jij door in te loggen in je persoonlijke dashboard je afstand online wijzigen. Na deze datum kan het niet meer online geregeld worden.
Kan ik mijn registratie annuleren?
Als je lid bent van Le Champion kun je tot 6 weken van tevoren annuleren. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer. Ben je geen lid van Le Champion, dan kun je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar.

We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere wandelaar. Dit kan via de vraag- en aanbodpagina op de website. Deze komt online wanneer de inschrijving is gesloten.
Ik wil mijn stempelkaart overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw stempelkaart wil overnemen of die juist voor jou een stempelkaart in de aanbieding heeft, dan kun je tot dinsdag 14 juni 11.59 uur de stempelkaart op een andere naam zetten. Overdragen kan via jouw persoonlijke dashboard in Atleta. Je kunt inloggen in jouw persoonlijke dashboard door op het poppetje te klikken in de menubalk op de website. Wanneer je ingelogd bent op jouw dashboard, kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.